Bine ai venit la daciagroup.com
  • Română
  • English
  • Français

Dacia și Publicis Romania, printre câștigătorii Premiilor FIBRA 2016

Miercuri, 18 Mai 2016

Publicis România și Dacia s-au numărat printre câștigătorii primei ediții a premiilor FIBRA care a avut loc pe 6 mai, în București. 

„Parfum de carte” și „Manualul alternativ de bord”, proiecte dezvoltate împreună cu agenția Publicis România, au fost apreciate de juriul internațional al festivalului pentru că au reușit să facă legătura între mașină și lectură într-un mod neconvențional, creativ, dar cât se poate de firesc. Cele două proiecte au fost prezentate de Dacia la edițiile 2014 și 2015 ale Târgului Internațional de Carte Gaudeamus, unde Dacia este partener din 2005. 

 „Parfum de carte” a câștigat două premii GOLD la categoriile MEDIA și PRINT, secțiunile Creative Use of Media și Publications & Brand Collateral. Tot la categoria PRINT, secțiunea Publications & Brand Collateral,  „Manualul alternativ de bord” a fost premiat cu BRONZE pentru utilizarea creativă și îndrăzneață a manualului tehnic al mașinii.

Dacia a mai obținut un premiu cu proiectul ”Dacia la Gaudeamus”, dezvoltat împreună cu Publicis România în cadrul festivalului “Creativity International Awards”, în 2014. Trofeul a fost acordat, la categoria “Alternative Media - Augmented Reality”, aplicației dedicate copiilor și create de agenție pentru animarea standului Dacia în 2013.

Publicis România este un partener constant al Grupului Renault România și a dezvoltat toate conceptele creative pentru prezența Dacia la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus din ultimii 8 ani.

Premiile FIBRA susțin dezvoltarea industriei de comunicare prin recunoașterea, încurajarea și premierea creativității locale.

Mai multe informații despre proiectele câștigătoare la Premiile FIBRA 

Parfum de carte

Manualul alternativ de bord

PrintPrintSau salvează această pagină caPDFPDFWordWord