Bine ai venit la daciagroup.com
  • Română
  • English
  • Français

Noul Sandero

Dacia prezintă noul Sandero la Salonul auto de la Paris 2016

Dacia propune un nou design pentru unul dintre modelele emblematice ale mărcii: Sandero, noul model afișând astfel o estetică mai modernă și mai atrăgătoare.

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul Sandero afișează, în premieră, identitatea luminoasă a mărcii Dacia. Blocurile optice faţă şi spate au fost redesenate. În partea frontală, luminile de zi, cu lămpi de tip LED, se compun din patru blocuri dreptunghiulare suprapuse pe verticală. În partea din spate, identitatea luminoasă este constituită dintr-un ansamblu de patru careuri.

Noul Sandero dispune de o bară de protecție frontală redesenată care oferă un plus de modernitate, datorită grilei de admisie a aerului cu contur cromat. Designul barelor de protecție față și spate accentuează impresia de robustețe pe care o degajă vehiculul.

Această evoluţie estetică este pusă în evidență în mod deosebit în cazul noului Sandero Stepway. Partea sa frontală preia codul stilistic al modelului Duster. Calandrul îmbină într-o manieră armonioasă elementele de culoare neagră şi cele cromate, ansamblul inspirând dinamism. În partea din spate se remarcă ornamentul cromat al evacuării eşapamentului, care dă o impresie de robusteţe.

La toate aceste elemente se adaugă o gamă nouă de jante de aluminiu (în funcţie de ţară şi de model), precum şi noile ornamente de roţi.

Evoluţia este vizibilă şi la interior. Elemente de culoare crom satinat, mai moderne şi mai rafinate pun în evidenţă aeratoarele instalaţiei de climatizare şi conturul faţadei centrale a planşei de bord. Noul volan, cu patru braţe, integrează în centrul său comanda claxonului, afişând, totodată, logo-ul mărcii.

În cazul noului Sandero Stepway, mânerele de acţionare a portierelor sunt, la rândul lor, cromate. Tapiţeria instalată în interiorul noului Sandero Stepway se remarcă prin cusăturile cu un puternic efect vizual.

Noul Sandero este disponibil, încă de la lansare, cu șapte variante de grup motopropulsor, din care una în premieră – blocul SCe 75 CP (Euro6). Acest nou motor cu 3 cilindri, de 1,0l, care dezvoltă 75CP,  beneficiază de expertiza Renault. El permite reducerea emisiilor de CO2 și a consumului de combustibil cu aproape 10% .
Citeşte descrierea detaliată a produsului
Descarcă fişa produs Sandero – versiune februarie 2017
Descarcă fişa produs Sandero Stepway – versiune februarie 2017

Pentru configurare modele şi preţuri, vizitează site-ul dacia.ro sau site-ul comercial Dacia din ţara ta.

PrintPrintSau salvează această pagină caPDFPDFWordWord