Bine ai venit la daciagroup.com
  • Română
  • English
  • Français

Noul Logan

Dacia prezintă noul Logan la Salonul auto de la Paris 2016 

Dacia propune un nou design pentru unul dintre modelele emblematice ale mărcii: Logan, noul model afișând astfel o estetică mai modernă și mai atrăgătoare.

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul Logan afișează, în premieră, identitatea luminoasă a mărcii Dacia. Blocurile optice faţă şi spate au fost redesenate. În partea frontală, luminile de zi, cu lămpi de tip LED, se compun din patru blocuri dreptunghiulare suprapuse pe verticală. În partea din spate, identitatea luminoasă este constituită dintr-un ansamblu de patru careuri.

Noul Logan dispune de o bară de protecție frontală redesenată care oferă un plus de modernitate, datorită grilei de admisie a aerului cu contur cromat. Designul barelor de protecție față și spate accentuează impresia de robustețe pe care o degajă vehiculul.

Evoluţia este vizibilă şi la interior. Elemente de culoare crom satinat, mai moderne şi mai rafinate pun în evidenţă aeratoarele instalaţiei de climatizare şi conturul faţadei centrale a planşei de bord. Noul volan, cu patru braţe, integrează în centrul său comanda claxonului, afişând, totodată, logo-ul mărcii.

Noul Logan este disponibil, încă de la lansare, cu șapte variante de grup motopropulsor, din care una în premieră – blocul SCe 75 CP (Euro6). Acest nou motor cu 3 cilindri, de 1,0l, care dezvoltă 75CP,  beneficiază de expertiza Renault. El permite reducerea emisiilor de CO2 și a consumului de combustibil cu aproape 10% .

Citeşte descrierea detaliată a produsului

Descarcă fişa produsului – versiune februarie 2017

Pentru configurare modele şi preţuri, vizitează site-ul dacia.ro sau site-ul comercial Dacia din ţara ta. 

PrintPrintSau salvează această pagină caPDFPDFWordWord