Bine ai venit la daciagroup.com
  • Română
  • English
  • Français

Dacia Dokker

Numele „Dokker” este derivat din cuvântul englezesc „dockworker” care desemnează muncitorii care se ocupă de încărcarea şi descărcarea navelor în port. El subliniază astfel capacitatea de încărcare a acestor două vehicule, modularitatea şi robusteţea lor.

Dacia Dokker se adresează unei clientele aflate în căutarea unui vehicul polivalent care asigură în acelaşi timp transportul obiectelor voluminoase şi călătoria cu familia în condiţii de confort. El poate transporta 5 persoane oferind cel mai mare volum de portbagaj din segmentul său. Prin rabatarea banchetei spate se obţine un volum de încărcare de 3 m3, adaptat utilizării în scop profesional. Accesul la zona de încărcare sau la locurile din spate este facilitat de cele două uşi laterale culisante vitrate.

Liniile şi proporţiile Dacia Dokker evidenţiază spaţiul interior generos. Cu lungimea de 4,36 m, lăţimea de 1,75 m şi înălţimea de 1,81 m, modelul beneficiază de un habitaclu încăpător. Această impresie este întărită de flancurile robuste. Uşile laterale culisante şi uşile din spate asimetrice asigură un acces uşor la interior.

Apartenenţa la gama Dacia este subliniată de designul calandrului şi de blocurile optice mari. Forma acestora, care evocă modernitate şi tehnologie, se încadrează în noua identitate vizuală Dacia, prefigurată de Lodgy.

Designul exterior, cu forme simple şi linii sobre, exprimă calitate şi robusteţe, elemente fundamentale pentru marca Dacia. Impresia de soliditate este accentuată de flancurile înalte şi designul portierelor. Dacia Dokker şi Dokker Van beneficiază, în serie, de bare de protecţie negre, care urcă până la nivelul farurilor. La rândul lor, barele de protecţie spate sunt astfel poziţionate încât să asigure protecţia blocurilor optice. În funcţie de versiune, cele două modele pot beneficia de baghete laterale.

Citeşte descrierea detaliată a produsului
Descarcă fişa produsului – versiune februarie 2017
Vezi foto de la lansarea Dokker şi Dokker Van în România

Pentru configurare modele şi preţuri, vizitează site-ul dacia.ro sau site-ul comercial Dacia din ţara ta.

PrintPrintSau salvează această pagină caPDFPDFWordWord