Bine ai venit la daciagroup.com
  • Română
  • English
  • Français

Etichete: Women @ Renault

Renault România a organizat joi, 29 mai 2014, a doua ediţie a Galei Femeilor de Succes. În cadrul ceremoniei au fost premiate 17 femei care au contribuit la rezultatele principalelor activităţi ale Renault România.

Un grup de 11 elevi din Mioveni cu rezultate bune la învățătură au primit marți, 30 aprilie, cadouri de Paști din partea a 300 de angajați ai Renault România, la inițiativa rețelei de femei din cadrul companiei, Women @ Renault.

Copiii au fost selectați, cu sprijinul Primăriei Mioveni, din evidența familiilor cu situații financiare dificile, în baza rezultatelor școlare obținute de aceștia.

Meseriile industriei auto sunt cel mai adesea atribuite bărbaţilor. La succesul Renault România contribuie 5.555 de femei, cu meserii specifice întregului lanţ de construcţie a unei maşini.

Editia a 22-a a raliului Aicha des Gazelles, competitia 100% feminina ce se desfasoara anual in desertul Marocului, s-a incheiat cu un podium adjudecat integral Dacia Duster. Mai mult,  8 din primele 10 locuri din clasamentul general au fost  ocupate de SUV-ul produs la Mioveni. 

La ceremonia de premiere din Essaouira, Maroc, pe locul al treilea au urcat membrele echipajului cu numarul 315, Isabelle Bonfand si Célanie Mignot, membre ale retelei Women @ Renault.

Marti, 22 martie, a debutat in desertul marocan cea de-a 21-a editie a Raliului Aïcha des Gazelles, o cursa auto 100% feminina unde totul se bazeaza pe busola si pe harta.

Pentru prima data, 4 echipaje din reteaua Women @ Renault vor participa in competita din 2011, la bordul unor Dacia Duster, pentru a incerca din nou sa ocupe podiumul, dupa ce colega lor, Isabelle Charles, a castigat cursa in urma cu un an.

Patru echipaje Women @ Renault si o singura dorinta: sa se autodepaseasca.

Echipajul 318 din reteaua Women @ Renault a castigat premiul eco-conduita al celei de-a 21-a editii a raliului Aïcha des Gazelles si s-a plasat pe locul 2 la categoria crossover, la volanul unui Dacia Duster.

Alte doua echipaje din reteaua Women @ Renault s-au clasat pe locurile 3 si 4.

Cele opt participante din reteaua Women @ Renault, care provin din Belgia, Franta si Maroc, si-au demonstrat, pe toata durata acestei curse dificile, capacitatea de rezistenta, de adaptare, dar si veritabilul spirit de echipa.  

Angajatele Grupului Renault in Romania, membre ale retelei Women @ Renault se implica in actiuni educationale, incurajandu-i prin exemplul personal pe studentii, dar mai ales pe studentele de la Universitatea Pitesti sa isi aleaga o cariera fara sa se bazeze pe prejudecati de gen.

Cea mai de succes companie din Romania cu sediul in Arges, Dacia, ajuta comunitatea locala, fie ca este vorba despre actiuni umanitare, ecologice sau educationale.

Astfel, campania umanitara « Venim in casa de Paste » initiata de Primaria si Consiliul Local Mioveni a fost  sustinuta de toate entitatile Grupului Renault in Romania, inclusiv Dacia prin intermediul angajatelor care fac parte din reteaua Women @ Renault.

Cele aproape 5.000 de angajate ale Automobile Dacia si ale filialelor sale au primit tichete cadou din partea companiei si au beneficiat de o zi libera, de 8 martie, Ziua Internationala a Femeii.

Pentru ca fluxul de productie sa nu fie perturbat, daca unele doamne nu au putut sa isi ia ziua libera chiar pe 8 martie, vor putea beneficia de acest drept in termen de 60 de zile. Tichetele, in valoare de 60 RON pentru fiecare beneficiara, au fost distribuite inainte de 8 martie.

Subscribe to RSS feed: Women @ Renault