Bine ai venit la daciagroup.com
 • Română
 • English
 • Français

Etichete: Dacia

Ziua de sâmbătă, 16 iulie a fost zi de sărbătoare la Mioveni. Pentru al zecelea an consecutiv, Dacia a pregătit o zi plină de activități distractive pentru cei mici (pictură pe față, baloane, concursuri etc) și două recitaluri de excepție.

Premierul Dacian Cioloș a vizitat, astăzi, uzinele Dacia de la Mioveni. După o întrevedere cu managementul Dacia, delegația, din care au mai făcut parte şi alte personalităţi politice locale şi centrale, a vizitat Departamentele Presaj și Montaj din Uzina Vehicule şi Motoare din cadrul Uzinei Mecanica și Șasiuri. Discuţiile au avut ca principale teme activităţile Grupului Renault în România şi proiectele viitoare ale Dacia.
 
Din luna iunie 2016: 
• Ioana Manda este noul director al Centrului Tehnic Titu
• Graham Lawrence Aylett este noul director executiv al Direcţiei Logistică de la Mioveni 
 
Centrul Tehnic Titu (CTT) - parte a centrului de inginerie Renault Technologie Roumanie -  va fi condus de Ioana Manda. Aceasta o înlocuieşte pe Anica Muntean, care devine director Proiect în cadrul Grupului Renault România. 
 
 • Cea mai accesorizată versiune a modelului Logan este de acum disponibilă și pe modelele Logan MCV și Sandero.

 • Pentru prima oară, Dacia include în gama sa o cutie de viteze robotizată: Easy-R. Noua transmisie este disponibilă la un preț cu numai 500 de Euro mai mare decât cel al versiunii manuale.

După Logan, modelele Logan MCV și Sandero beneficiază de acum de propriile versiuni Prestige. 

 • Grupul Renault România anunţă înscrierile pentru Dublu click pe educaţie cu Renault – un nou proiect de donații de calculatoare
 • 500 de echipamente IT, recondiţionate de partenerul proiectului, asociaţia Ateliere Fără Frontiere, pot intra în dotarea grădiniţelor, şcolilor, liceelor şi altor instituții din domeniul educației și culturii 

Grupul Renault România vine la cel mai mare târg de carieră din România, Angajatori de top, şi oferă pasionaţilor de automobile: 

Începând cu data de 4 aprilie 2016, Yves Caracatzanis (51) va fi noul director general al Dacia și al Grupului Renault România, înlocuindu-l pe Nicolas Maure care va fi numit președinte al AVTOVAZ, în Rusia. Yves Caracatzanis va fi subordonat lui Denis Le Vot, senior vice-president, director de operațiuni al Renault pentru regiunea Eurasia, din care face parte şi România.

Echipa ”Wild Carpathia” a început filmările pentru cel de-al patrulea episod al documentarului dedicat pădurilor virgine din România. Cu ajutorul vehiculelor Dacia Duster puse la dispoziție de către constructorul auto Dacia, echipa de filmare britanică a străbătut peste 10.000 de km în România, unde a filmat începând din toamna anului trecut și în această iarnă.

Lista câştigătorilor la concursul "Chestionar de satisfacție www.daciagroup.com" poate fi consultată aici

 • România: Dacia crește puternic în volume de vânzări și își consolidează poziția de lider cu o cotă de piață de aproape 33%.
 • Internațional: Cu peste o jumătate de milion de unități comercializate pe piețele externe, Dacia își confirmă statutul de marcă ambasador a României.

Dacia a înregistrat în 2015 un nou record comercial, volumul vânzărilor atingând 550 920 de unități, cu 7,7% mai mult față de nivelul atins în 2014.

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, Clubul Duster 4x4 Everyone organizează acțiuni umanitare în locații greu accesibile sau  dezavantajate economic.

În perioada 30 noiembrie -11 decembrie s-a desfășurat o campanie de strângere de ajutoare în cadrul Grupului Renault și in familiile posesorilor de Dustere – partenerii Clubului Duster 4x4 Everyone  în organizarea acestor acțiuni umanitare.

Preocupată să îmbunătățească permanent calitatea serviciilor oferite clienților săi, Dacia s-a angajat într-un amplu demers de modernizare a rețelei sale comerciale din România.

Obiectivul urmărit este acela de a face ca showroom-urile Dacia să devină cât mai primitoare și mai bine adaptate la așteptările clienților.

Din iunie 2014 până în decembrie 2015, 40 de showroom-uri au fost deja reamenajate și aduse la noul standard, cunoscut sub numele de « Dacia Evolution + » 

Asociaţia Casiopeea a organizat la data de 8 decembrie, la Muzeul Ţăranului Român, ceremonia de predare a celor 300 de proteze mamare achiziţionate din fondurile strânse la cursa din septembrie 2015. Peste 270 de femei care au suferit o mastectomie în urma luptei cu cancerul de sân au beneficiat de una sau două proteze mamare şi sutiene speciale, după ce au fost evaluate de către reprezentanţii medicali ai asociaţiei Casiopeea.

 • Din 2015, Uzinele Vehicule și Mecanica și Șasiuri Dacia folosesc Alliance Production Way (APW), noul sistem de producţie al Alianței Renault-Nissan
 • În prezent, nivelul de automatizare a proceselor de fabricaţie vehicule şi mecanică este de 5%. În următorii ani, acesta va ajunge la 20%.
 • Investițiile realizate pe platforma industrială de la Mioveni pentru modernizarea uzinelor, între anii 2000 şi 2014, se ridică la aproximativ 1,9 miliarde de euro, din care 18,5 milioane de euro în condiții de muncă

Campania de comunicare și evenimentul Renault Day 2015 au fost premiate de juriul competiției naționale Romanian PR Award, în cadrul ceremoniei organizate joi, 26 noiembrie, la Marriott (București). Proiectul, recompensat cu Silver Award for Excellence, a fost nominalizat la categoria Comunicare internă. La înmânarea premiului au fost prezenţi membri ai echipei de organizare a evenimentului şi reprezentanţi ai agenţiei Graffiti PR, cu a cărei contribuţie au fost implementate campania de comunicare şi evenimentul Renault Day 2015.

Marti, 24 noiembrie, Dacia a primit din partea Ziarului Financiar premiul pentru una dintre cele mai valoroase companii din Romania. Dacia se afla in Top 100 Cele mai valoroase companii din Romania, iar cele care ocupa primele 10 locuri au fost premiate in cadrul celei de-a 10-a editie a Galei, organizata de cotidianul de business,  Ziarul Financiar. Nicolas Maure, presedinte director general Dacia si director general Grup Renault Romania, prezent la eveniment, a declarat:

Între 22 și 25 octombrie a avut loc ultima etapă a Campionatului Național de Off-Road, desfășurat la Târgoviște, cu trasee prin pădurile din Munții Leaota.

Duster 4x4 Everyone a avut două echipaje în concurs, formate din Constantin Bunu și Mihai Petcu, Mihai Ursu și Irina Marinescu.

 • Cel mai vândut SUV de pe piața românească beneficiază, din această săptămână, de o nouă ofertă.
 • Destinată exclusiv clienților români, Ediția Specială Dacia Duster Connected by Orange se remarcă prin stilul rafinat și prin noile echipamente, destinate să răspundă exigențelor în materie de conținut tehnologic, confort și siguranță.
 • Prețul de lansare al noii Ediții Speciale Dacia Duster Connected by Orange este de 15 400 Euro cu TVA.

Pages

Subscribe to RSS feed: Dacia